söndag 27 september 2015

mona sahlin: ingen anständighet riktas mot svenskar, främlingar och mördare prioriteras.


Mona Sahlin (S): Det handlar om vår anständighet som människor

Regeringens samordnare för bejakande av extremism talade på manifestation för större import av mördare, våldtäktsmän och extremister i Göteborg. 

Hur skulle det vara med lite anständighet riktad mot svenskar också? Här ligger gamlingar och dör i dagens Sverige, skall inte anständigheten nå dom också. – Nä säger mona Sahlin, Sveriges samordnare för asylare och extremister. Svenskar kan klara sig själva.

Som exempel låstes en dement dam in på ett vad som kallades äldreboende i kommunen men i själva verket var anläggningen ett dårhus och där fick den gamla svenska kvinnan ligga bland otäcka vrål, drägglande varelser och folk som hela dagar dunkade skallen i väggen. Det fanns inte pengar för rejäl långvård sa kommunen. Men det fanns pengar för att hålla potentiella extremister under armarna. Så vill Mona Sahlin ha Sverige – ut med svenskar, in med mördare och våldtäktsmän.

Unni Drougge sa en gång under Gotlandsveckan: Vem vill skjuta Mona Sahlin? Unni använde visserligen ett annat namn, men saken var densamma. Vem vill skjuta Mona Sahlin?

Konklusion: mänsklig anständighet gäller ej för svenskar när Mona Sahlin får som hon vill.

I syvende och sist stämmer det med vad en bannlyst reporter en gång skrev: Mona är morsa till en dotter som har gift sig med en neger, det är klart att Mona stödjer sin dotter. Konklusion. Mona Sahlin är den mest olämpliga samordnare som finns i landet. Hon är partisk och ingen nämndeman skulle ha valts in i tingsrätten under liknande omständigheter som Mona Sahlin befinner sig i i egenskap av samordnare. Mona borde med egen självkritik avsäga sig uppdraget. Om inte, så skall hon petas som en flagrant jävig person och rasist för sitt arbete. Men det är klart när även regering är rasistfascistisk så skall man inte tro att jäv har någon betydelse i svensk politisk juridik. Hela Rosenbad är uttalade rasister och anständighet mot svenskar ingår inte i svensk politik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.