lördag 26 september 2015

Vem vill skjuta Anders Danielsson på invandrarVärket?


Anders Danielsson undrar i media: Har du sett något av att Sverige fått det sämre på grund av flyktingar? Har du svensk fått det sämre på grund av flyktingar?

Herregud, den där rasistfascisten och korkskallen Danielsson, chefen för InvandrarVärket tycks ha en tunnel mellan sin bostad och kontoret på Värket. Han kommer aldrig upp i samhället och ser något.

Anders Danielsson har inte sett något av hur skolorna lider i brist på pengar, hur våra gamla släktingar saknar relevant sjukvård och dör. Den korkade Anders Danielsson har inte ens noterat hur sjukvården saknar personal i brist på pengar och hur tågen inte går i brist på reparationer som inte görs i brist på pengar.

Ingenting har sega gubben och korkskallen Anders Danielsson sett av livet i Sverige. Han, den där flagrante rasisten som hellre ser döda äldre svenskar som avlidit i brist på pengar än att stoppa våldtäktsmän och analfabeter och mördare vid gränsen. Är det någon som skall avlivas i dette land så är det väl Anders Danielsson, chef för InvandrarVärket och inte våra äldre. Anders Danielsson bryr sig inte om svenska medborgare, han bryr sig inte medborgarnas rättigheter. Som Unni Drougge sa under tidigare Gotlandsvecka i Almedalen: Vem vill skjuta Anders Danielsson, även om hon använde ett annat namn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.